Независимо дали сте на етап смяна на интериорна или блиндирана врата за своя дом, то щом сте предприели тази крачка е хубаво да научите малко повече за избора им.

Нека започнем от входа на жилището. Когато избирате екстериорна врата трябва да прецените каква ще бъде основната й цел – дали ще заложите на дизайн, дали основната й функция ще е защита от престъпници или и двете едновременно. Избирайки модел, трябва да предвидите и вида на жилището – къща, апартамент. Това е от значение заради атмосферните условия, с които трябва да се съобразите. Ако при експлоатацията си,вратата ще бъде изложена на директни атмосферни влияния, то нашият съвет е да се спрете на врата с прахово-боясиано покритие, което не подлежи на промяна в следствие на дъжд, слънце и т.н. Ако сменяте врата на апартамента си, то този фактор не би бил толкова притеснителен, защото може да се спрете и на по-евтини варианти на нашия пазар – врати, покрити с фолио, ламинатно покритие и др.

Друг основен фактор е заключването – вече може да откриете най-различни нива и начини на заключване, дори със специални чип-системи, но всичко е въпрос на избор. Когато обаче избирате механизмите на заключване, интересувайте се дали производителя/вносителя предлага аксесоарите към вратата отделно, за да бъдете защитени от евентуална нужда от смяна на патрон, брава и т.н.

При интериорните/вътрешни/ врати, изборът е още по-труден, защото пазарът днес предлага най-различни модели, както по качество на изработка и покритие, така и като вид – окачена на панти, плъзгаща, сгъваема. Всичко това зависи от разстоянието, което имате в своето жилище. Хубаво е крилото на вратата да не бъде кухо, а да има изолация или поне оребрение, което да предпазва Вас и семейството Ви от студ през зимните дни, запазвайки температурата в стаята висока.

 

След избора на врати, остава да се насочите и към монтажа. Когато всичко е монтирано по правилният начин, живота на Вашите врати се удължава. Именно в този етап, може да разчитате на нас!

 

 

 

 

 

Примерна оферта

Свали оферта

Това е една примерна оферта за нашите услуги.

Ще Ви изпратим конкретна оферта, след като подробно се запознаем със специфичните особености на проекта Ви.

Обратно горе